Svatební veletrh 15. - 16.1. 2016

svatebni_dorty01.jpg

Svatební veletrh 15. - 16.1. 2016

Dnešním dnem jsou přípravy na svatební veletrh v plném proudu. Nachystat stánek o velikosti 25 metrů čtverečních není žádná sranda, ale my profesionálové, to zvládneme levou zadní. Speciálně pro Vás, naše zákazníky, byla připravena variace několika chutí svatebních dortů. 

Můžete zde ochutnat nepřeberné množství svatební koláčků, svatebních šátečků a minidezertů svatebních dortů, které byly vytvořeny speciálně k příležitosti konání svatebního veletrhu a následných objednávek.

Variace svatebních dortů:

1, TAHITI - nadýchaný vanilkový korpus potřený džemem a tvarohovomáslovým krémem a pravou vanilkou, doplněný malinami;

2, MAGNIFERA - čokoládový korpus potřený čokoládovým krémem doplněným o mangovomaracujový kompot;

3, NUCIS - čokoládový a ořechový korpus prokapaný rumovým rozvarem a potřený pistáciovým krémem;

4, DELIMA - nadýchaný kokosový korpus potřený ostružinovým džemem, máslovým krémem a doplněný čerstvým ananasem;

5, MANDARIN - nadýchaný ořechový korpus prokapaný rumovým rozvarem, potřený nugátovým krémem a doplněný mandarinkovým želé;

6, FABA - čokoládový korpus potřený čokoládovým krémem, doplněný praženými kakovými boby a slanými pistáciemi;

7, CARROT - vláčný mrkvový korpus potřený tvarohovým krémem s citrónovou a pomerančovou kůrou;

8, FRUCTUM - nadýchaný vanilkový korpus potřený vanilkovým krémem doplněný o míchané ovoce (čerstvý ananas, kiwi, broskve, maliny, hroznové víno);

9, FRAGA - čokoládový korpus prokapaný mandlovým likérem potřeným čokoládovým krémem s thajskou bazalkou a čerstvými jahodami;

10, PECAN - čokládový korpus prokapaný pomerančovým likérem potřený máslovým krémem se slaným karamelem a pekanovými ořechy.

Přijďte nás osobně navštávit do Clarion Congress Hotel Prague, sál ZENIT, číslo 72.

Těšíme se na Vás

Za celý cukrářský tým

Martin Polanecký