Pokud máte velikost nohy kolem 40 cm, možná byste ji mohli i obout! Přesně tolik centimetrů totiž má tahle čokoládová bota. Mnohem větší požitek, než v ní chodit, je ji sníst. Hořká varianta našich čokoládových figurek je z francouzské 55% Cacao Barry, ta mléčná je 32% a italská, od firmy Icam. A italské boty, to je přece odjakživa ta nejvyšší kvalita!
Čas přípravy | 48h |
|||
Minimální Odběr | 1ks |
|||
Hmotnost | 1500g |
|||
Alergeny
|
Pokud máte velikost nohy kolem 40 cm, možná byste ji mohli i obout! Přesně tolik centimetrů totiž má tahle čokoládová bota. Mnohem větší požitek, než v ní chodit, je ji sníst. Hořká varianta našich čokoládových figurek je z francouzské 55% Cacao Barry, ta mléčná je 32% a italská, od firmy Icam. A italské boty, to je přece odjakživa ta nejvyšší kvalita!
Čas přípravy | 48h |
|||
Minimální Odběr | 1ks |
|||
Hmotnost | 1500g |
|||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.