Největší kolekce pralinek

Desítky hodin práce, ty nejkvalitnější suroviny a výsledek? Pravděpodobně největší bonboniéra, kterou můžete v Česku pořídit! Tahle luxusní kolekce obsahuje šest set kusů těch nejlepších čokoládových pralinek o celkové váze více než šest kilogramů! A protože víme, že výjimečné chvíle si žádají i výjimečné chuťové kombinace, najdete v luxusní, ručně vyráběné krabici hned deset druhů čokoládových pralinek, které naši cukrářští mistři vyrábějí exkluzivně jen pro tuto čokoládovou kolekci! Vychutnejte si netradiční kombinaci limetky s medem nebo chuť jasmínu s pomerančem. Naše největší bonboniéra není jen dech beroucím dárkem pro někoho blízkého, ale bude i ozdobou společenských akcí, od plesů po tiskové konference. Nicméně nezapomeňte na to, že objednat je potřeba 30 dní dopředu!

Pralinky ukryté uvnitř:

  • Jasmín s pomerančem: Vychutnejte si netradiční kombinaci jasmínu a pomeranče! Náplň připravujeme z 66% čokolády od Cacao Barry, kterou dochucujeme jasmínem, a z kousků kandovaného pomeranče. Celá pralinka je potažená 55% čokoládou Elianza.
  • Limetka s medem: Netradiční, ale skvělé spojení čerstvých limetek, lesního medu, který nám dodává pan Hrdlička, a 70% čokolády Saint Dominique od Cacao Barry. Jemná a zajímavá chuť, která zaujme každého.
  • Malina s kakaovými boby: Maliny v kombinaci s kapkou smetany, trochou másla a špetkou muškátového oříšku – tak vypadá náplň této pralinky. Potažená jen 70% hořkou čokoládou. A pak, že se protiklady nepřitahují!
  • Cognac s Maralumi: Zadáno pro milovníky koňaku! Náplň této pralinky je totiž připravená z 64% hořké čokolády Maralumi od Michela Cluizela a koňaku X.O. od Bache Gabrielsena. Chuť této pralinky je zjemněná smetanou a ideální pro milovníky opravdu kvalitní čokolády.
  • Irská káva: Jak chutá Irsko? Jako tato pralinka! Tedy po kávě a irské whisky Tullamore Dew, které společně se 70% čokoládou Saint Dominique tvoří náplň. Skořápka je z 55% čokolády Excellence Cacao Barry.
  • Ganáž 99%: Čistá čokoláda! Tahle netradiční pralinka je připravená z 99% čokolády od Michela Cluizela a je ideální pro všechny, kteří si chtějí vychutnat jemnou a čistou chuť čokolády bez dalších příměsí. Silná v chuti, ale přesto i jemná.
  • Gianduia s pistáciemi: Vyzkoušejte, že i slaná chuť si s čokoládou rozumí! Náplň je z mléčné čokolády Kayambe, lískooříškové pasty a pražených nasolených pistácií. Netradiční kombinace, kterou si zamilujete!
  • Maracuja s Mangarem: Čokoláda si s tropickým ovocem rozumí a důkazem budiž tato pralinka. Mléčná čokoláda Mangaro od Michele Cluizela vyrobená z kakaových bobů z Madagaskaru se tu snoubí s chutí tropického ovoce maracuja.
  • Tradiční pralinka: Jste klasik? Pak sáhněte po tradiční čokoládové pralince, kterou tvoří šlehaný máslový krém s pastou z lískových oříšků z oblasti Piemont. Sladší, nicméně tradiční chuť vás uchvátí!
  • Černý rybíz: Vychutnejte si netradiční spojení želé z černého rybízu a jemné čokoládové náplně ze 70% čokolády a smetany. Skořápku této pralinka pak tvoří 55% čokoláda, která dokonale křupne!

Parametry

Čas přípravy
300h
Minimální Odběr
1ks
Hmotnost
6000g
Množství pralinek
600ks
Alergeny
Sójové boby – sója
Mléko
Skořápkové plody
Cena
19 900,00 Kč
vč. DPH
Nelze přidat do košíku

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone