Pomeranč v čokoládě

Milovníci ovoce obaleného v bezkonkurenční čokoládě Icam s 61 % kakaa jsou u nás jako doma. Někteří z nich však mají více než cokoli jiného radši samotný pomeranč v poctivé čokoládové polevě. Pokud mezi ně patříte i vy, máme pro vás dobrou zprávu. Můžete si smlsnout na nich samotných. Stačí říct.

Parametry

Čas přípravy
72h
Minimální Odběr
1ks
Hmotnost
200g
Alergeny
Sójové boby – sója
Produkt se již neprodává

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone