Pomerančová kůra v čokoládě

Když jde o jídlo, vybírejte si. A když jde o pochoutky, vybírejte si dvojnásob! Netoužíte po klasických kouscích pomeranče v čokoládě? Přijďte si pro pomerančovou kůru. Stejně jako pomeranče, i ona se schovává v čokoládě Excellence Cacao Barry 55 % kakaa, která s kůrou vytváří chuťovou bombu. Přesvědčit se ale musíte sami, tato zkušenost je totiž naprosto nesdělitelná. 

Parametry

Čas přípravy
72h
Minimální Odběr
1ks
Hmotnost
200g
Alergeny
Sójové boby – sója
Cena
209,00 Kč
vč. DPH
Ks

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone