Jeden kousek zdobí sladká jahoda, hned vedle je zralé kiwi nebo broskev. Když nevíte, jaké ovoce je vaše nejoblíbenější, vyberte si mascarpone dort s míchaným ovocem! Pod barevnou kupou ovoce v želatině se ale ukrývá ta pravá pochoutka – jemný piškotový korpus, bohatě natřený skvělým mascarpone krémem. Boky mascarpone dortu jsou pak obaleny v pražených mandlích, nasekaných na plátky.
Jeden kousek zdobí sladká jahoda, hned vedle je zralé kiwi nebo broskev. Když nevíte, jaké ovoce je vaše nejoblíbenější, vyberte si mascarpone dort s míchaným ovocem! Pod barevnou kupou ovoce v želatině se ale ukrývá ta pravá pochoutka – jemný piškotový korpus, bohatě natřený skvělým mascarpone krémem. Boky mascarpone dortu jsou pak obaleny v pražených mandlích, nasekaných na plátky.
Čas přípravy | 72h |
|||||
Minimální Odběr | 1ks |
|||||
Počet porcí | 16-18 |
|||||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
|||||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
|||||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.