Mascarpone s mangovým kompotem

Nadýchaný světlý piškotový korpus nesoucí ušlehaný krém z mascarpone. Dokonalá kompozice celého dortu je zakončená lahodným slaďoučkým mangovým kompote. Zajímavou a také trochu extravagantní dekoraci tvoří čokoládové jazyka z hořké čokolády s barevnými cákanci a sněhovými pusinkami, které se rozplynou na jazyku.

Parametry

Čas přípravy
72h
Minimální Odběr
1ks
Počet porcí
6-8
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Sójové boby – sója
Mléko
Cena
595,00 Kč
vč. DPH
Ks

Podobné produkty

Čokoládový (6 - 8 porcí)

6-8 porcí
595,00 Kč

Harlekýn dort (6 - 8 porcí)

6-8 porcí
575,00 Kč

Pařížský dort (6-8 porcí)

6-8 porcí
565,00 Kč

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone