Nutela tunel

Naši cukráři umí vybudovat nutela tunel s obdivuhodnou zručností. Kakaové cihly drží pohromadě krémová nugátová malta. Křupavou čokoládovou izolační vrstvu ještě zdobí další plátek čokolády. I architektura může být k sežrání. Vyzkoušejte stodvacetigramový kousek nutela tunelu a uvidíte. Čokoládový korpus je prolitý rozvarem, připraveným z vaječného likéru, vše je pečlivě promazáno nugátovým máslovým krémem a obaleno do čokoládové polevy.

Parametry

Čas přípravy
48h
Minimální Odběr
1ks
Hmotnost
80g
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Sójové boby – sója
Mléko
Skořápkové plody
Cena
42,00 Kč
vč. DPH
Ks

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone