Tohle rozhodně nedostanete na každém rohu. Základ tvarohového dezertu s mangovým kompotem je velmi nízký právě proto, aby vynikl tvaroh a především výrazná chuť mangového kompotu. V kulatém originálním dezertu poznáte, že neobvyklé spojení výrazného manga a jemného tvarohu má rozhodně grády! Velice jemný tvarohový krém je ještě zjemněný smetanou a na sušenkovém čokoládovém základu s kokosem se skvěle vyjímá! Mangový kompot je pak ještě dozdoben malými čokoládovými jazýčky a sekanými pistáciemi.
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.