Novinky

Přijmeme cukráře, cukrářku - Cukrářství Viktoria
03.05.2017

Do našeho kolektivu přijmeme vyučené cukráře, cukrářky na HPP. Nástup možný ihned, případně po dohodě.Více informací viz.:http://www.cukrarstvi-viktoria.cz/kontakt. Předem děkuji...

Svatební veletrh 15. - 16.1. 2016 - Cukrářství Viktoria
15.01.2016

Dnešním dnem jsou přípravy na svatební veletrh v plném proudu. Nachystat stánek o velikosti 25 metrů čtverečních není žádná sranda, ale my profesionálové, to zvládneme levou zadní. Speciálně pro Vás, naše zákazníky, byla připravena...

Přípravy na Svatební veletrh jsou v plném proudu! - Cukrářství Viktoria
04.11.2015

Svatba je krásnou oslavou života nejen přítomných novomanželů, ale i celé rodiny a všech pozvaných přátel. Svatební dort by měl být dle nás, cukrářských milovníků, kteří s láskou vytvářejí ten nepřeberně košatý svět...

SOUTĚŽ O 5L NAŠÍ ZMRZLINY - pravidla - Cukrářství Viktoria
03.08.2015

Úplná pravidla a podmínky spotřebitelské soutěže platná pro území České republiky

(dále také „...

Okénko do minulosti: Antonín Berger mrtev! (Redakce „Cukrářských listů“ 1930) - Cukrářství Viktoria
19.02.2015

Celé cukrářské veřejnosti musíme sděliti smutnou zprávu, že zemřel v Praze největší a nejlepší cukrář v naší republice p. Antonín Berger! Zemřel náhle ochrnutím srdce v pátek dne 24.října na prahu svojí sedmdesátky....

Jaký byl rok 2014 v cukrářství Viktoria? Skvělý, děkujeme vám! - Cukrářství Viktoria
15.01.2015

Abychom vám v našich cukrárnách mohli nabízet to nejlepší, snažíme se neustále posouvat někam dál. V roce 2014 jsem proto navštívili několik velkých cukrářských akcí, ze kterých jsme si kromě spousty nových informací přivezli i řadu...

Okénko do minulosti: Historie cechu cukrářského a perníkářského v Čechách(B.Hlavsa 1930) - Cukrářství Viktoria
25.11.2014

Již delší dobu zabývám se studií minulosti našeho cechu cukrářského a perníkářského v Čechách. Z toho důvodu pídím po všech možných...

Michel Cluizel: náš hlavní dodavatel čokolády - Cukrářství Viktoria
15.08.2014

Výroba čokolády má dlouhou historii a je velké umění produkovat kvalitní čokoládu, kterou lze degustovat a vychutnávat stejně jako velká vína. Čokoláda nese označení 1er Cru jako víno a jednotlivé plantáže se velmi výrazně liší v chuti...

Naše ručně vyráběné pralinky aneb Za koňakem do Studny - Cukrářství Viktoria
15.08.2014

Poslední zastávkou na cestě za kulinářským poznáním byl vítězný bar Maurerova Výběru Grand Bar pro rok 2012, U Staré Studny. Jen pár kroků od Malostranského náměstí, přímo pod Vrtbovskou zahradou, otevřete dveře a rázem se ocitnete v...