O nás

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše cukrovinky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy. Všechny naše výrobky si můžete objednat a vyzvednout v našich cukrárnách nebo využít našeho rozvozu po Praze.

Cukrářství Viktoria - cukrárna Praha

Všechny výrobky vyrábíme sami v naší výrobně na Praze 3, odkud pak rozvážíme naše zboží do našich cukráren v Praze. Každý den, čerstvé. Máme vlastní a ručně vyráběné zákusky, dorty, minidezerty, pralinky i čokoládu. V našich cukrářských výrobcích používáme pouze pravou šlehačku, kvalitní máslo, mléko i mouku. Vlastní čokoládé produkty připravujeme z různých druhů vysoce kvalitní čokolády, nejčastěji od francouzského cukráře Michela Cluizela.

Cukrářství Viktoria – zajímavosti o našich dobrotách

  • Našimi cukrářskými výrobky pravidelně zásobujeme více než 200 velkoobchodních zákazníků, mezi kterými jsou významné hotely, cateringy a restaurace.
  • V roce 2015 jsme zpracovali necelých 15 000 l živočišné smetany.
  • Naším nejprodávanějším zákuskem je karamelový větrník, vyráběný klasickým výrobním postupem z čerstvé šlehačky, pudinku a vařené karamelové šlehačky.
  • Naší největší zakázkou byla v roce 2015 výroba desertů na mistrovství světa v ledním hokeji v Praze.
  • Výroba desertů na Davis Cup patřila mezi naše největší zakázky.
  • Na významné akce dodáváme pravidelně velké objemy mini dezertů – například v roce 2010 20 000 kusů dezertů na otevření obchodní galerie Harfa.
  • Na chodu společnosti se podílí asi 24 zaměstnanců a několik brigádníků.

„Domnívám se, že český zákazník, navzdory všemu, co se o něm povídá, nakonec ocení kvalitu a českou tradici. Poctivou výrobou našich cukrovinek se proto snažíme ctít „nostalgii prvorepublikových cukráren“ a nabízet jen ty nejlepší a vždy čerstvé sladkosti.“

Srdečně vám děkuji za vaši přízeň!

Šéfcukrář Martin Polanecký s celým kolektivem