Korupce na radnici hlavního města Francie? Kdepak, název „pařížský tunel“ něco takového sice může evokovat, tady ale jde o kakaový dezert. Díky povrchu z čokoládové polevy, pařížské šlehačky a díky rozmanité struktuře v řezu patří k těm nejelegantněji vypadajícím zákuskům. Vedle zmíněného zdobení ho tvoří kakaový korpus se slaďoučkým chuťově výrazným džemem. Proč byste si ho měli objednávat právě u nás? Třeba kvůli řadě spokojených hostů na oslavách nebo v restauracích a hotelech, kam naše produkty dodáváme. Jejich seznam najdete na stránce reference.
Čas přípravy | 72h |
||||||
Minimální Odběr | 10ks |
||||||
Hmotnost | 25g |
||||||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.