Pařížský tunel

Korupce na radnici hlavního města Francie? Kdepak, název „pařížský tunel“ něco takového sice může evokovat, tady ale jde o kakaový dezert. Díky povrchu z čokoládové polevy, pařížské šlehačky a díky rozmanité struktuře v řezu patří k těm nejelegantněji vypadajícím zákuskům. Vedle zmíněného zdobení ho tvoří kakaový korpus se slaďoučkým chuťově výrazným džemem. Proč byste si ho měli objednávat právě u nás? Třeba kvůli řadě spokojených hostů na oslavách nebo v restauracích a hotelech, kam naše produkty dodáváme. Jejich seznam najdete na stránce reference.

Parametry

Čas přípravy
72h
Minimální Odběr
10ks
Hmotnost
25g
Skladování
při teplotách od +1°C do +8°C
Spotřeba
do 48 hodin od data doručení
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Sójové boby – sója
Mléko
Skořápkové plody
Oxid siřičitý a siřičitany
Složení

rostlinná šlehačka (pitná voda, ztužený rostlinný tuk(palmojádrový), cukr, mléčná bílkovina, stabilizátor e420ii, stabilizátor:E463 - hydroxypropylcelulóza, emulgátor:E472e-estery mastných kyselin, emulgátor:E435 - polysorbát 60, emulgátor: E322-sójový lecitin, sůl, aroma, barvivo: beta karoten (E160a)), smetana živočišná 33%, piškotový plát kakaový (pšeničná mouka, vejce, cukr, glukózo-fruktózový sirup, stabilizátory(glycerol, sorbitoly), nízkotučný kakaový prášek, slunečnicový olej, sušené odstředěné mléko, přírodní aroma, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami(E475), sůl, kypřící prášky(difosfáty,soda)), mandle, tmavá poleva (cukr, rostlinný tuk částečně ztužený (palmový, sójový, řepkový, shea olej), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor:E476 - polyglycerolpolyricinoleát, emulgátor: E322-sójový lecitin, vanilkový extrakt), pitná voda, čokoládový krém (cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, želatina, karamelizovaný cukr, jedlá sůl, aroma), ovocný dřeň - mix (směs ovocných dření (jablko, rybíz, švestka), cukr, regulátor kyselosti:kyselina citronová, želírovací látka:pektiny, koncentrát z černé mrkve), 100% tuk (rostlinný tuk (palmový), částečně hydrogenovaný rostlinný tuk (palmový)), kakaová poleva (cukr, rostlinný tuk plně ztužený (kokosový a řepkový), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor:E476 - polyglycerolpolyricinoleát, emulgátor: slunečnicový lecitin, vanilkový extrakt), kakaový krém (rostlinné oleje(slunečnicový,palmový), cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, emulgátor: E322-sójový lecitin, aromata), rostlinný margarin (rostlinné tuky a oleje(palma, řepka), rostlinný tuk zcela ztužený(kokos), pitná voda, emulgátory:(mono a diglyceridy mastných kyselin z jedlých tuků, slunečnicový lecitin), sůl(0,1%), regulátor kyselosti:E330- kyselina citronová, aroma, barvivo: beta karoten (E160a)), máslo, cukr, puding s příchutí vanilka (pšeničný škrob, kukuřičný škrob, barvivo:karoteny, aroma, barvivo:riboflavin), sušená mléčná směs (sušená syrovátka, sušený glukózový sirup, částečně ztužený palmový tuk, stabilizátory(E 340ii, E 452i), emulgátory (E 471,E 472c), barvivo E160a)

Cena
27,00 Kč
vč. DPH
Ks

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone