Žloutkový věneček, punčový řez, koňaková špička, to jsou absolutní klasiky cukrářské výroby. Stále je na nich ale co objevovat, třeba i věnečky se totiž, byť je všichni dělají podobně, mezi sebou mají značné rozdíly v kvalitě. Ty nejlepší obsahují čerstvou šlehačku a jemný žloutkový krém vytvářející na jazyku podklad pro festival dalších chutí obsažených ve fondánové polevě a odpalovaném těstě.
Čas přípravy | 72h |
|||
Minimální Odběr | 10ks |
|||
Hmotnost | 22g |
|||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.