Čokoláda

V této kategorii nejsou žádné produkty

Čokoláda je synonymem cukrovinky, je to královna každé cukrárny. I proto si děláme vlastní čokoládu a využíváme k tomu ty nejkvalitnější zdroje: luxusní hořkou čokoládu od Cacao Barry a vynikající mléčnou Icam. A jaká je? Jedním slovem skvělá! Používáme ji všude, kde můžeme – vyrábíme z ní čokoládové figurky nebo tabulky čokolády, ale samozřejmě také naše pralinky nebo dorty. Výroba čokolády probíhá přímo v našem cukrářství na Žižkově. Tak do toho – vyzkoušejte naše domácí čokoládové výrobky!

Složení naší čokolády

  • Hořká čokoláda (od francouzského výrobce Cacao Barry) obsahuje kakao, cukr, kakaové máslo, sojový lecitin a vanilku. Procento obsahu kakaa se u různých výrobků mění, pohybuje se od 55 % (čokoládové figurky) až k 85 % (čokoláda Arcango).
  • 33% mléčná čokoláda (od italského výrobce icam) obsahuje cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakao, sójový lecitin a vanilku.

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone