Jste milovníkem hořké čokolády? Lahodnost čokoládového dezertu vás doslova odzbrojí. Dezert je vyrobený z kakaového korpusu doplněného „čokoládovo“- čokoládovým krémem, který připravujeme ze 70 % italské čokolády v kombinaci s čerstvou smetanou. Celý dezert je navíc ukryt pod jemnou kakaovou polevou.
Čas přípravy | 48h |
||||
Minimální Odběr | 4ks |
||||
Hmotnost | 110g |
||||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.