I tradiční pralinka může dostat úplně jiný chuťový rozměr. Jako naše jemná oříšková pralinka. Stačí použít ty nejkvalitnější suroviny – v našem případě marcipán, jemnou máslovo-oříškovou náplň a na potažení tu nejkvalitnější 55% čokoládu – a pralinku vyrábět s láskou. Výsledkem je bronzem dekorovaný čokoládový skvost!
Čas přípravy | 48h |
||
Minimální Odběr | 1ks |
||
Hmotnost | 100g |
||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.