Tato čokoláda je pro skutečné milovníky čokolády. Nechte se svést touto temnou kráskou, které jsme dali do vínku delikátní chuť francouzské čokolády Excellence 55 % od společnosti Cacao Barry a kousky pražených kakaových bobů. Jedinečná přírodní metoda „Q- fermetace“ zpracovávaní kakaových bobů této odrůdy, umožňuje harmonicky rozvinout chuť a aroma do unikátní jemně intenzivní a čisté podoby této hořké čokolády.
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.