Smetanová mléčná čokoláda od společnosti Cacao Barry s kousky lískových oříšků vás překvapí svou intenzitou. Sekané pražené lískové ořechy umocňují výsledný chuťový zážitek a netradiční tvar skvěle doplňuje jedinečný výrobek. Naše čokoláda obsahuje celých 38 % kakaa z kakaových bobů nejvyšší kvality, odrůdy Forastero. Jedinečná přírodní metoda „Q- fermetace“ zpracovávaní kakaových bobů této odrůdy umožňuje harmonicky rozvinout chuť a aroma do unikátní intenzivní a čisté podoby této mléčné čokolády.
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.