Věděli jste, že punčový dort dost možná pochází z Ruska a proto se mu občas přezdívá ruský dort? V naší nabídce ho ale najdete pod známým názvem – a v poctivém a tradičním provedení. Piškotový korpus je macerovaný v domácím punčovém rozvaru a dvakrát promazaný výbornou marmeládou. A ukryly jsme ho pod silnou vrstvu poctivé čokolády, která při krájení parádně křupe. Jednotlivé zákusky jsme stejně jako celý dort nazdobili čokoládovými lístky a kousky kandovaného pomeranče.
Čas přípravy | 72h |
||||||
Minimální Odběr | 1ks |
||||||
Hmotnost | 1700g |
||||||
Počet porcí | 16 |
||||||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
||||||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
||||||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.