Jen pocukrovat? Ne, kvalitní a krásně červené višně si zaslouží lepší úpravu. Co takhle okořenit pikantní voňavou skořicí? A dostat do méně výrazného pudinku chuť višní? Pro milovníky méně tradičních chutí jednoznačně dobrá volba. A když to celé ještě potřeme čokoládosmetanovým krémem a pokryjeme skořicí a čokoládovými hoblinami, pak už se na jazyk derou jen tři písmena: mmm!
Čas přípravy | 72h |
|||||||
Minimální Odběr | 1ks |
|||||||
Počet porcí | 12 |
|||||||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.