Choux s višněmi a pařížskou šlehačkou

Moderní francouzský dezert, který v překladu znamená "zelí". Ovšem u nás se nemusíte bát, že by jste kousli do zelí, ale do lahodného a svěžího dezertu. Korpus z odpalovaného těsta, který je doplněn o krustičku z cukru, másla a mouky. "Bulka je plněna přížskou šlehačkou, kterou jsme doplnili višněmi vařenými v pudinku. 

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone