Moderní francouzský dezert, který v překladu znamená "zelí". Ovšem u nás se nemusíte bát, že by jste kousli do zelí, ale do lahodného a svěžího dezertu. Korpus z odpalovaného těsta, který je doplněn o krustičku z cukru, másla a mouky. "Bulka je plněna přížskou šlehačkou, kterou jsme doplnili višněmi vařenými v pudinku.
Čas přípravy | 48h |
|||
Minimální Odběr | 1ks |
|||
Hmotnost | 90g |
|||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
|||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
|||
Alergeny
|
Složení šlehačka 33% (smetana, carageen E 407), višňový kompot (višně(70%), glukózový sirup, modifikovaný škrob E1442, regulátor kyselosti E330,E331, konzervant E202 - sorban draselný, aroma, ovocný koncerát(bezinka)), pšeničná mouka, pitná voda, vejce, máslo, cukr třtinový, nerafinovaný, cukr, kakao (kakaový prášek, regulátor kyselosti: 501i - uhličitany draselné), mléko, sůl |
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.