Chuť čokolády a banánů – to je kombinace, kterou se dezert nedá zkazit. My jsme této tradiční chuti ale dali větší šmrnc! Základem našeho čokoládového dezertu je čokoládový krém, který jsme vyšlehali z kvalitní 58 % čokolády a čerstvé smetany, a doplnili banánovým pyré. A korpus? Ten je jemný, kakaový. Už se vám sbíhají sliny?
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.