Harlekýn dezert

Necítíte se na to zkonzumovat náš vysoký dort harlekýn se třemi vrstvami nadýchané šlehačky? Připravili jsme pro vás jeho „lehčí“ verzi. Nicméně se nemusíte bát, že bychom vás ochudili o fantastickou chuť bílé a pařížské šlehačky. Té je na tomto dezertu pořád dostatek. Čokoládový korpus jsme šlehačkou nepromazali, ale navrstvili ji na něj – v několika nadýchaných kopečcích. Nakonec jsme zákusek dozdobili čokoládovým jazýčkem. 

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone