Také máte dost všech těch šizených větrníků, které jsou k dostání na každém rohu? Pravý dezert karamelový větrník má být z odpalovaného těsta, ve kterém je skutečné máslo, pokryt bohatou karamelovou polevou a musí skrývat karamel i uvnitř. Jemnou žloutkovou šlehačku má doplňovat karamelová šlehačka. Přestaňme dělat kompromisy a jezme jen to, co skutečně má chuť. My v cukrářství Viktoria kompromisy neděláme a připravujeme karamelové větrníky i další zákusky a minidezerty podle tradičních receptur.
Čas přípravy | 48h |
|||
Minimální Odběr | 1ks |
|||
Hmotnost | 120g |
|||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
|||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
|||
Alergeny
|
Složení šlehačka 33% (smetana, carageen E 407), cukrová poleva (cukr, glukózový sirup), pitná voda, vejce, pšeničná mouka, cukr, máslo, puding s příchutí vanilka (pšeničný škrob, kukuřičný škrob, barvivo:karoteny, aroma, barvivo:riboflavin), sušená mléčná směs (sušená syrovátka, sušený glukózový sirup, částečně ztužený palmový tuk, stabilizátory(E 340ii, E 452i), emulgátory (E 471,E 472c), barvivo E160a), mléko, sůl |
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.