Není to nic nového, ale právě to patří ke kladům žloutkového věnečku. Připomíná nám dětství, ať už je nám dvacet nebo šedesát, v cukrárnách ho totiž servírují už nějaký ten pátek. A servírovat se bude i dál. Patří k těm nejoblíbenějším zákuskům, a to jak v základní variantě, tak i v úpravě jako farmářský věneček. Kterému dáte přednost vy? Žloutkový věneček vyrábíme také ve formě minidezertu. Odpalované těsto je ale vždy poctivé, vyrobené z másla.
Čas přípravy | 48h |
|||
Minimální Odběr | 1ks |
|||
Hmotnost | 80g |
|||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.