Na každé svatbě nebo velké oslavě v našich krajích obvykle kremrole nechybí. Neměly by chybět ani na vašich pultech či stolech, protože tohle je skutečná klasika cukrářské výroby. Pokud se vám nechce experimentovat a raději vsadíte na oblíbené a staletími prověřené dezerty, trubičky z křehkého těsta plněného sněhem z bílků by měla být vaše volba. Kremrole zkrátka nezklamou.
Čas přípravy | 48h |
||||
Minimální Odběr | 1ks |
||||
Hmotnost | 45g |
||||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
||||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
||||
Alergeny
|
Složení listové těsto (pšeničná mouka, máslo, pitná voda, sůl), cukr, pasterovaný bílek (vaječný bílek, pitná voda, konzervant:sorban draselný E202, regulátor kyselosti:kyselina citronová), pitná voda, vaječný žloutek (vaječný žloutek, pitná voda, konzervant E202 - sorban draselný, regulátor kyselosti:E330- kyselina citronová), mléko, cukr (dextróza, pšeničný škrob, rostlinný tuk (palmojádrový, kokosový), vanilin) |
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.