Rakvička s pařížskou šlehačkou

Skvělý dezert, který si dáte jen tak po obědě, stejně dobře se bude vyjímat i na rodinné oslavě nebo ve vaší cukrárně. Poctivá a tradiční rakvička s pařížskou šlehačkou je přesně taková, jako si ji pamatujete z dětství! Uvnitř rakvičky je čerstvá, neslazená šlehačka, vršek rakvičky pak zdobí šlehačka pařížská. Celá rakvička je potažená čokoládovou polevou a dohromady je to prostě koncert chutí!

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone