Spojení jablek a skořice máme všichni v mysli zaryté z období zimy, kdy si na adventních trzích vychutnáváme horké jablko či svařené víno. Nemusíte čekat na zimu, aby jste si ji mohli vychutnat. U nás si ji můžete vychutnat přes jaro, léto, podzim i zimu. Spojení smetanové, podmáslové zmrzliny s jablky a skořicí potěší každého příznivce zimy.
Čas přípravy | 48h |
||
Minimální Odběr | 1ks |
||
Hmotnost | 150g |
||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.