Kakaový sušenkový korpus ve spojitosti s kokosem, který tvoří základnu dortu a dávají mu tak skvělou letní chuť. Celý korpus je přímo zalit tvarohovým krémem a celý tento umělěcký kousek uzavírá mangové želé s kusy manga. Celému dortu dodá šmrnc a eleganci čokoládová ozdoba z bílé čokolády, barevné čokoládové vějířky, sněhové pusinky a sušené plátky růží.
Čas přípravy | 72h |
|||||
Minimální Odběr | 1ks |
|||||
Počet porcí | 10 -14 |
|||||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.