Přípravy na Svatební veletrh jsou v plném proudu!

svatebni_dort_1.jpg

Přípravy na Svatební veletrh jsou v plném proudu!

Svatba je krásnou oslavou života nejen přítomných novomanželů, ale i celé rodiny a všech pozvaných přátel. Svatební dort by měl být dle nás, cukrářských milovníků, kteří s láskou vytvářejí ten nepřeberně košatý svět čokoládových smyslností a detailně zdobených cukrovinek, úžasným vyvrcholením celého toho nádherného dne.

Právě my Vám dokážeme zajistit nejen úžasný svatební dort, ale i kompletní a profesionální cukrářský servis. Bude pro nás obrovskou ctí vytvořit pro Vás luxusní svatební dort, který bude zářícím klenotem celé události. Jsme ji jisti, že uspokojíme každou zamilovanou dvojici, která se rozhodla, že náš svatební dort bude ,,světit“ její slavnostní den. 

Pečeme pro Vás decentní ořechové, tvarohové, marmeládové a povidlové svatební koláčky. Nabízíme Vám i mnoho lahodných druhů svatebních dezertů, nesmíme opomenout kremrolky, laskonky, tvarohové řezy, ořechové košíčky a jiné.

Myslíme i na výslužky pro Vaše hosty. Naše dekorativně laděné krabičky jim budou k dispozici se vzpomínkou na ten jedinečný den. Můžete nechat Vaše hosty propadnout kouzlu exkluzivních čokoládových pralinek plněných nugátem, rumem, lískovými oříšky nebo i vaječným likérem. Ukažte nám maminku ženicha či nevěsty, která by si jich pár při této slavnostní příležitosti nezobla!

Přijďte nám osobně povědět nejen o Vašem nadšení z nadcházející svatby, ale i ochutnat naše svatební dorty, cukroví, zákusky a pralinky na Svatební veletrh, který se koná 15. - 16.1.2016 v Clarion Congress Hotel Prague. Najdete nás v hlavním sále ZENIT číslo 72.

Těšíme se na Vás na Svatebním veletrhu!

Za tým Cukrářství Viktoria

Martin Polanecký