Žloutkový věneček - minidezert

Žloutkový věneček, punčový řez, koňaková špička, to jsou absolutní klasiky cukrářské výroby. Stále je na nich ale co objevovat, třeba i věnečky se totiž, byť je všichni dělají podobně, mezi sebou mají značné rozdíly v kvalitě. Ty nejlepší obsahují čerstvou šlehačku a jemný žloutkový krém vytvářející na jazyku podklad pro festival dalších chutí obsažených ve fondánové polevě a odpalovaném těstě.

Parametry

Čas přípravy
72h
Minimální Odběr
10ks
Hmotnost
22g
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Cena
20,00 Kč
vč. DPH
Ks

Podobné produkty

Šéfcukrář

Martin Polanecký

Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.

Sefcukrar_Martin_Polanecky22.jpg

Kdo pro Vás peče?

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone