NOVINKOU V JIŽ TRADIČNÍM SORTIMENTU Cukrářství Viktoria, jsou mražené dezerty. Dezerty, které budou doma připraveny vždy, kdy na ně budete mít chuť. Stačí nechat cca 2 hodiny povolit a můžete si pochutnat nejen vy, ale i vaše rodina nebo přátelé. Dezerty, které vyrábíme z pečlivě vybraných surovin tradičními technologickými postupy pod vedením šéf cukráře Martina Polaneckého. Moderní a dnes velmi využívaná technologie šokového mražení nemá žádný negativní vliv na finální kvalitu výrobku, ale naopak nám umožnuje volit celou řadu technologických postupů a zvolených surovin, které bychom jinak využívat nemohli. Jinými slovy, šokové mražení zanechá téměř 100% chuť u použitých surovin, zejména ovoce, ale i vynikající konzistenci krémů za použití čerstvé živočišné smetany. Jedinou nevýhodou, a to nevýhodou návykovou, je, že máte kvalitní dezert kdykoli v dosahu. Stačí sáhnout do mrazáku, nechat povolit a pochutnat si!
Desatero Cukrářství Viktoria, proč mražený dezert právě od nás:
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.