Na pizze má každý raději prostředek překypující chutěmi šunky, rajčat a dalších ingrediencí. Na moment, kdy tohle skončí, a budeme se muset zakousnout do suchých okrajů, se těší jen málokdo. To samé platí pro punčový řez. Načervanalou část korpusu namočenou do punčového rozvaru miluje každý. Některé dezerty jí ale mají jen pomálu. Tenhle tedy rozhodně ne! Nejlepší kus zabírá skoro celý řez. Navíc ho zdobí vrstva marmelády s cukrovou polevou a sušenou brusinkou. Tady se vy i vaši hosté přesvědčíte, že není punčák jako punčák. Pokud nechcete nějaký tuctový, ale originální z kvalitních surovin a zkrášlený kandovaným ovocem, vyberte si ten náš! Doplnit ho můžete dalšími minidezerty.
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.