Nedělní pohoda, rodina je pohromadě a u stolu právě dojedla kachnu. A babička už přichází s moučníkem – jak jinak než se štrúdlem – to je prostě klasika, která nezklame. Voňavé listové těsto je tak křehké, že se rozpadá a rozplývá na jazyku, z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek dochucených vanilkovým cukrem. Také to tak dělala vaše babička? Zkuste náš jablkový závin a tu chuť poznáte znovu. Přesně takhle totiž jablkový závin děláme v Cukrářství Viktoria. Na věčné spory rozinkářů a ořechomilů odpovídáme tím, že do náplně přidáváme obojí! A kdybyste náhodou chtěli nabídku zákusků doplnit ještě něčím, můžete zkusit například skořicový dort s višněmi.
Čas přípravy | 72h |
|||||||||
Minimální Odběr | 1ks |
|||||||||
Počet porcí | 10 |
|||||||||
Alergeny
|
Martin Polanecký se pohybuje v cukrářské branži už více než 25 let, z toho 20 let ve vlastní cukrárně. Cukrářství Viktoria je jeho srdcovou záležitostí, spolu s týmem zkušených cukrářů tu připravují domácí cukrářské výrobky prvotřídní kvality.
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.